O nama

Veliko i dugogodišnje iskustvo u projektiranju te projektantskom i stručnom nadzoru građenja.

Veliko i dugogodišnje iskustvo u projektiranju te projektantskom i stručnom nadzoru građenja

Veliko i dugogodišnje iskustvo stekli smo na velikom broju uspješno izvedenih projekata i ponuđenih kvalitetnih i cjelovitih stručnih rješenja, vidljivih iz naših referenci. Izuzetno smo ponosni na dugogodišnju i kvalitetnu suradnju s mnogim tvrtkama na obostrano zadovoljstvo. 

Raspolažemo s visoko obrazovnim kadrom strojarske struke, sposobnim za rješavanje i realizaciju najzahtjevnijih zadataka iz područja strojarskih sustava, stoga vam možemo ponuditi na kvalitetan i profesionalan način rješavanje svih pitanja i problema, vezanih na sve faze izgradnje, od idejnih rješenja, procjena investicije, izrade glavnih i izvedbenih projekata, do provođenja stručnog nadzora nad gradnjom.

Naša misija je, upotrebom suvremene tehnologije, projektirati optimalna rješenja, koja će zadovoljiti najviše standarde te ispuniti očekivanja klijenata, poglavito u pogledu uštede pogonske energije, zaštite okoliša, smanjenja investicijskih troškova i troškova održavanja.


Direktor i ovlašteni projektant Boris Štohera, dipl. inž. strojarstva

Projekt danas d.o.o. osnovan je 1990. god. u privatnom vlasništvu Damira Ćurka koji je bio direktor i ovlašteni projektant do 2019. godine kada se mijenja vlasnička struktura. Novi vlasnik tvrtke Projekt danas d.o.o. od 2019. godine postaje dugogodišnji zaposlenik Boris Štohera, dipl. inž. strojarstva. 

Direktor i ovlašteni projektant tvrtke je Boris Štohera, dipl.inž. ovlašteni inž. strojarstva br. 1463, od 2002. godine. Tihana Rengel mag.ing.mech je projektant suradnik i zaposlena je u poduzeću od 2017. godine. Osnovna djelatnost tvrtke je projektiranje te projektantski i stručni nadzor građenja.

godina iskustva
partnera
zadovoljnih klijenata
Odrađenih projekata

Reference

Ovdje možete pronaći samo neke od naših zadovoljnih korisnika. Ako želite pogledati cijelu listu, odaberite gumb “saznajte više”.

Kontaktirajte nas!


Adresa:

Sjedište: Travnička ulica 2,  Zagreb
Ured: Pakoštanska 5,  Zagreb 

Email :​

boris.stohera@projekt-danas.hr

Telefon :

+385 1 6143 829